marți , septembrie 17 2019
Iasi booked.net
-1°C

Profesoară bătută și amenințată cu moartea pentru că i-a interzis unui elev să se uite la filme pentru adulți în clasă! Copilul e în clasa a șaptea

O profesoară din Vulcan, Hunedoara, a fost bătută și amenințată cu moartea chiar de un elev de clasa a VII-a, care se uita la filme erotice în clasă și căruia i-a interzis să mai facă asta. 

Drama profesoarei a început anul trecut, în luna noiembrie, când elevul a fost prins în timp ce se uita la filme erotice în clasă. A fost amenințată în repetate rânduri de elev care a postat și pe Facebook un mesaj de amenințare la adresa ei: ”O să o ucid pe doamna dirigintă.”

”Am informat directorul unităţii şi am discutat telefonic cu mama elevului, care a tratat în mod superficial incidentul, această amânând mereu întâlnirea directă şi nu a mai participat la şedinţa cu părinţii. După postarea textului, elevul a absentat şi a revenit la cursuri în 12 noiembrie 2018, lăudându-se colectivului clasei a VII-a cu fapta să. Deoarece de la prima oră de curs a folosit un limbaj vulgar, am informat părintele, care a venit la şcoală şi l-a luat de la cursuri. Consider că prin postarea ameninţării în mediul on-line, elevul a creat panică atât în rândul colegilor săi cât şi al profesorilor şi prin limbajul său a afectat autoritatea cadrelor didactice. De asemenea, mie mi-a creat o temere, temându-mă pentru integritatea şi chiar viaţa mea şi a familiei mele”, a scris profesoară în plângerea formulată, citată de adevărul.ro.

Coșmarul profesoarei nu s-a încheiat nici atunci, întrucât, ea a fost bătută de elev, care a lovit-o și pe o îngrijitoare a liceului.

”În data de 5 decembrie 2018, aflându-mă în cancelaria unităţii, am fost chemată de un elev în sala de clasă, deoarece elevul M. Adrian o lovea pe îngrijitoare. M-am deplasat la etajul al doilea şi l-am văzut pe acesta lovind uşa clasei în care se adăpostise îngrijitoarea, după terminarea orelor. M-am apropiat de elev şi am încercat să aflu motivele furiei lui. L-am întrebat folosind un ton calm, împăciuitor, de ce este supărat. Acesta s-a îndreptat spre mine şi m-a prins cu mâinile de păr, provocându-mi dureri şi făcându-mi imposibilă apărarea, ţipând şi înjurându-mă. În ajutorul meu au venit doi elevi şi o profesoară de matematică. Acesta şi-a descleştat mâinile din părul meu şi s-a reprezit asupra doamnei profesor. Cu greu am reuşit să-l izolăm, închizând uşa de acces de la etajul al doilea”, a scris profesoara, în plângerea depusă la Poliţie.

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire ori alte violențe și amenințare.

About ZI

Articol recomandat

Tânără de 33 de ani bătută crunt de soț, după ce i-a mărturisit că are un amant! Doar vecinii au scăpat-o de furia bărbatului

O femeie din Giurgiu,  în vârstă de 33 de ani, a trecut prin momente dramatice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.