marți , septembrie 17 2019
Iasi booked.net
-1°C

Probleme cu dieta: Un şobolan „grăsuţ”, salvat de o întreagă echipă de pompieri germani (VIDEO)

Un şobolan „grăsuţ” înţepenit într-un capac de canal a fost eliberat, într-o acţiune comună, de către angajaţii care se ocupă cu salvarea animalelor şi de pompierii voluntari din regiunea metropolitană Rhein-Neckar, în sud-vestul Germaniei.

Unul dintre salvatori, Michael Muy, care a înregistrat imaginile salvării, a relatat luni 26 februarie pentru Focus : „Avea o grămadă de grăsime acumulată în această iarnă şi a rămas înţepenit”.

În clipul video care s-a răspândit pe internet se vede cum şobolanul urmăreşte operaţiunea cu nervozitate în timp ce pompierii ridică capacul gurii de acces şi o asigură cu pene. Salvatorii au eliberat cu dificultate animalul gras, după care l-au lăsat din nou liber în canal.

Publicaţia germană Focus, a subliniat faptul că au fost necesari opt pompieri pentru a salva animalul, cu toate că, în general, se duce o luptă împotriva şobolanilor, introducând momeală cu otravă pentru a-i distruge.

Mai multe mass media au raportat despre operaţiunea de salvare şi mulţi au arătat compasiune pentru acest şobolan mic şi gras, cu un aspect disperat.

 

Sursa: Epoch Times

About Alexandru Edward

Articol recomandat

Pompier din Focșani, mort în timpul serviciului

Un subofiţer din cadrul Detaşamentul de Pompieri Focşani, în vârstă de 48 de ani, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.