marți , septembrie 17 2019
Iasi booked.net
-1°C

Prietenie neobişnuită: o cățelușă adoptă un opossum

Căţeluşa Molly şi-a pierdut căţeii, dar a adoptat un animăluţ foarte special. Mama în cauză este o Beagle, a cărui sarcină nu a fost dusă la bun sfârşit, rămânâd într-o profundă apatie. Dar, în mod neaşteptat, un oposum a făcut-o să zâmbească.

Într-o după-amiază, Molly s-a întors acasă, în Gazette, Australia „cu un pui minunat de oposum pe spate. De atunci, au devenit inseparabili”, au spus proprietarii câinelui, Elle şi Sara Moyle, pentru 9 News.

Cum a luat naştere prietenia lor neobişnuită rămâne un mister. Molly căuta pe cineva de care să aibă grijă, iar oposum avea nevoie de protecţie deoarece a rămas singur prea devreme. Astfel că între cei doi a luat naştere o legătură specială care a convins familia Elle şi Sara Moyle să deschidă uşa casei micuţului marsupial, pe care l-au chemat Poss, şi care i-a redat zâmbetul lui Molly.

„Starea de spirit a lui Molly s-a schimbat de când şi-a pierdut căţeluşii, dar, după ce a format această nouă alianţă, ea este mai fericită ca niciodată. Ambii au nevoie unul de celălalt. Este evident cât sunt de fericiţi împreună”.

Oposum-ul trăieşte acum într-un copac în grădina lor. Molly se aşează lângă trunchiul copacului şi îl aşteaptă, chiar şi toată ziua. Când Poss se trezeşte, se uită printre ramuri căutându-şi mama adoptivă şi apoi coboară din copac şi îi sare în spate. O legătură incredibilă, capabilă să distrugă orice barieră.

 

Sursa: Epoch Times

About Alexandru Edward

Articol recomandat

Botoşani: Peste 9 tone de carne de pui contaminată cu listeria

Autorităţile sanitar-veterinare au dispus confiscarea a peste 9.300 de kilograme de carne de pui preparată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.