marți , decembrie 10 2019
Iasi booked.net
-1°C

Ieșeanul Florin Morariu, eroul de la Londra, va fi decorat de Regina Elisabeta a II-a

Florin Morariu, eroul de la Londra, care a pus pe fugă teroriştii după un atentat, din iunie 2017, va primi distincţia pentru curaj, din partea Reginei Elisabeta a II-a. Este pentru prima oară când o astfel de medalie este conferită unui român.

Născut și crescut în Dacia, nu chiar cel mai „cuminte” cartier din Iași, Florin Morariu a devenit celebru în seara de 3 iunie 2017, atunci când, în timpul unui atac terorist din Londra, a adăpostit în brutăria unde lucra 15 persoane, atacând unul dintre teroriști.

Casa Regală a Marii Britanii nu a mai acordat distincția pentru curaj de 24 de ani. Iar mâine, la ora 12.00 (ora României) Florin Morariu va fi decorat în cadrul unei ceremonii care va avea loc în Turnul Londrei.

Premierul Theresa May a propus să-i fie răsplătită îndrăzneala de a-i înfrunta pe teroriști în seara zilei de 3 iunie 2017, atunci când i-a pus pe fugă pe unul dintre atacatori și a adăpostit mai multe persoane în brutăria în care lucra. Opt oameni au murit în acel atentat și opt au fost răniți.

Atac terorist London Bridge. Filmul complet si imagini needitate in exclusivitate by Florin Morariu

EXCLUSIV! Atac terorist London bridge. Filmul complet si imagini in exclusivitate by Florin Morariu, romanul erou care a salvat zeci de oameni. Florin, bucătarul din Iași care s-a bătut cu teroriştii la Londra, nu se crede EROU: „Sunt un simplu om care crede în Dumnezeu.

 

About Liviu Liviu

Articol recomandat

Un bărbat din Botoșani s-a ascuns în casă ca să scape de pumnii vecinei. Femeia s-a înfuriat că a înjurat-o!

Un bărbat de 61 de ani din județul Botoşani a ajuns la Urgenţe după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.