sâmbătă , ianuarie 25 2020
Iasi booked.net
-1°C

Criminalul român, care a speriat Spania: „După ce am omorât-o, am îngropat-o și am mers la părinții ei!”

Tânărul român a mărturisit că pe 17 februarie s-a certat într-un club cu iubita lui, originară din Republica Moldova. Apoi, au plecat împreună acasă. Acolo, bărbatul de 22 de ani şi-a ucis partenera. Ajutat de un prieten, tot român, criminalul i-a dus corpul la peste 20 de kilometri distanţă şi l-a îngropat pe un teren viran, scrie presa din Spania.

Tânărul a fost principalul suspect încă din primul moment. El a şi anunţat dispariţia fetei, dar a făcut-o cu 15 zile întârziere. După ce a fost arestat, le-a mărturisit poliţiştilor crima şi i-a condus la locul unde a îngropat-o pe femeie. Cadavrul avea semne de violenţă.

Vecinii le-au spus anchetatorilor că au auzit strigăte din apartamentul victimei, dar nu s-au alarmat. Tinerii se certau des, iar fata de 26 de ani obişnuia să dispară, pentru ca mai apoi să revină acasă. De data aceasta, şi ucigaşul s-a prefăcut că o caută.

După crimă, tânărul s-a mutat în casa părinţilor săi, care locuiesc tot în Spania. În weekend, el a fost arestat împreună cu alţi doi români. Astăzi, în localitatea unde s-a petrecut tragedia a fost ţinut un minut de reculegere.

Sursa: a1.ro

About ZI

Articol recomandat

Student român la Londra: “Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ACASĂ!”

O scrisoare emoționantă a unei tinere studente plecată la studii în Marea Britanie circulă de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.