marți , septembrie 17 2019
Iasi booked.net
-1°C

Româncă acuzată că și-a ucis soțul austriac milionar, cu 30 ani mai în vârstă

Petronela, româncă acuzată că și-a înjunghiat soțul austriac, cu 30 de ani mai în vârstă, la Lisa Alm, spune că totul a fost un accident.

Procurorii însă spun că situația nu este deloc așa și susțin  că totul a fost de fapt o crimă care a avut loc după o petrecere. Petronela, în vârstă de 30 de ani și-a cunoscut soțul milionar în cadrul hotelului din stațiunea alpină unde se angajase. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și de atunci femeia a pus în cui uniforma de ospătăriță, potrivit stiridiaspora.ro

Până vineri s-a crezut că este vorba despre o sinucidere în cazul austriacului de 57 de ani. Vineri seara, a fost emis un mandat de arestare pe numele femeii în vârstă de 30 de ani despre care acum se spune că și-a înjunghiat soțul cu sânge rece.

În prezent, femeia acuzată de crimă este apărată de avocatul Kurt Jelinek.„Clientul meu nu se declară vinovat de acuzația de crimă – nu pot spune mai mult în acest moment „, a spus Jelinek la solicitarea SN.Flashback: La data de 3 martie 00:30, patronul în vârstă de 57 de ani, din restaurantele montane, pentru schiori, a fost găsit mort în hotelul pe care îl patrona în Lisa Alm de unul dintre angajații săi.

Potrivit lui Marcus Neher, purtătorul de cuvânt al procurorului (GSA), corpul barbatului de 57 de ani avea o rană de cuțit în piept care i-a ajuns până în plămân. Practic, cuțitul a pătruns din zona frontală, din piept, în zona mamelonului, până în spate. Ea spune că a fost vorba despre o rănire, accidentală, neintenționată.

Procurorul de caz spune că de fapt nu a fost nimic accidental. Crima ar fi avut loc după o petrecere la resortul de lux. Petronela și-ar fi pierdut controlul după o ceartă violentă cu soțul milionar.

Când a fost întrebat de ce arestarea acuzatului nu a fost făcută imediat, ci la la cinci zile după moartea bărbatului de 57 de ani, purtătorul de cuvânt al procuratorii a explicat:„Polițistii care au anchetat cazul au venit cu varianta că o sinucidere este foarte posibilă. Noi ne-am îndoit și am dispus imediat o autopsie judiciară.  Raportul preliminar al autopsiei efectuată de medicul legist a confirmat apoi că ar putea fi vorba despre o crimă. Puncția pulmonară între subsuoară și mamelonul victimei – „nu se potrivesc cu declarațiile femeii care susține că a fost un accident tragic,” arată procurorii.

About Liviu Liviu

Articol recomandat

O șoferiță băută a accidentat un bărbat care traversa neregulamentar o stradă din Gura Humorului

Un bărbat de 52 de ani, din județul Timiș, care s-a angajat în traversarea părții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.