sâmbătă , ianuarie 25 2020
Iasi booked.net
-1°C

Autoritățile din Vrancea au pus covoare peste noroi pentru ca experții europeni să nu murdărească autocarul. Primire „românească” la Focșani pentru oaspeții europeni

Ospitalitatea tipic românească tindă să devină de-a dreptul umilitoare, atunci când unii lideri ai autorităților locale ordonă ca oaspeți din diverse colțuri ale lumii să aibă parte de cel mai bun tratament.

Imaginile surprinse astăzi la Focșani, acolo unde are loc o întâlnire a 70 de experţi din 21 de state membre ale Uniunii Europene, depășesc orice închipuire. Cei care au găzduit evenimentele organizate cu prilejul amintit au întins covorașe peste locurile transformate de ploaia căzută de câteva zile în adevărate insulițe de noroi.

Pentru ca nu cumva înalții oaspeți să murdărească frumusețe de autocar cu care se deplasau dintr-un loc în altul, autoritățile focșănene s-au gândit că două-trei covoare folosite pe post de alei pietonale se potrivesc perfect cu decorul.

„Probabil le-au pus acolo ca să nu se murdărească autocarul în interior. Era noroi pe jos şi în autocar sunt şi doamne cu tocuri. Eu cred că totuşi ar trebui întrebaţi experţii UE cum s-au simţit ei la Focşani, cât de bune gazde am fost”, a spus Ionel Cel-Mare, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea pentru jurnaliștii de la Adevărul.

Fotografiile au fost realizate de Ștefan Borcea, care a avut inspirația să imortalizeze ospitalitatea românească dusă la paroxism.

Sursa: a1.ro

About ZI

Articol recomandat

Vrancea: Bărbat în stare gravă după ce a luat foc în dormitorul locuinţei

Un bărbat din comuna Străoane a ajuns în stare gravă la spital, duminică seara, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.